We Geven Grimm Seizoen 4 DVD Boxsets Weg

Vanaf volgende week ligt seizoen 4 van de serie Grimm in de winkels. Maar hou het geld voor deze box maar in je zak want wij geven twee sets weg.

Na het huwelijk van Monroe en Rosalee is het één grote chaos. Nick, zonder Grimm-gave, moet ontdekken wat voor persoon hij wil zijn. Brigadier Renard ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis en Juliette moet omgaan met Nicks verraad, de wereld van de Grimms is nooit een grotere chaos geweest. Ondertussen komen er steeds gevaarlijkere Wesen richting Portland en iedereen van Team Grimm is nodig om hen te stoppen voordat ze de stad vernietigen.

Om een kans te maken op deze dvd box van Grimm willen we maar één ding van je weten:

Wat is jouw favoriete sprookje?

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!

Na het sluiten van de actie op dinsdag 10 november om 24.00 uur, wordt er een winnaar gekozen door de Pruts redactie. Met de winnaar wordt contact opgenomen, zodat we na het ontvangen van de juiste adres gegevens het pakket kunnen verzenden. Over de uitslag van de actie valt niet te corresponderen. Bij het achter laten van de reactie is het van belang dat je een geldig e-mailadres gebruikt, via deze weg zullen wij namelijk de winnaars op de hoogte stellen. Dit e-mailadres zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Beelden: youtube.com | Foto: nbc.com

  8 reacties aan “We Geven Grimm Seizoen 4 DVD Boxsets Weg”

 1.  

  Mijn favoriete sprookje is Sneeuwwitje. Dat is niet zomaar, ik ben zelf enorm allergisch voor appels en mijn moeder noemt me om die reden Sneeuwwitje. Maar ook hoe ze werd omschreven in het boek sprak tot de verbeelding en dat er ondanks dat ze verstoten werd toch nog zoveel mensen van haar hielden. Absoluut mijn favoriet dus!

 2.  

  En we hebben een winnaar ;-P

 3.  

  mijn huwelijk is een groot sprookje
  elke dag als ik thuis kom
  zit er een heks op de bank 😛

 4.  

  De wolf en de zeven geitjes Zo spannend vind ik dat als kind, of de wolf de arme geitjes zal vinden

 5.  

  Doornroosje, omdat ik ook wel wat rust kan gebruiken:p

 6.  

  Mijn sociale leven is één groot sprookje. Sprookjes bestaan niet, net zoals mijn sociale leven! Ja ik kijk jullie aan –> PrutsFM. Veel te verslavend zijn jullie. Hierdoor ook niet de kans om me in sprookjes te verdiepen en hiermee dus mijn kans op dit prijzenpakket te winnen… Dan maar weer lekker alles illegaal kijken :)! Top serie overigens!

 7.  

  Geen,ik haat sprookjes en parken met sprookjesbossen

 8.  

  Het sprookje van de prins op het witte paard Ik ben hem nog steeds niet tegenkomen

 Reageer