mei 032015
 

Review Get Hard

Will Ferrell en Kevin Hart, zullen waarschijnlijk vandaag de dag door vele, als twee juggernauts in de comedy wereld worden beschouwd. We kennen Will Ferrell natuurlijk allemaal van zijn vele hilarische films als Blades Of Glory, The Other Guys en natuurlijk niet te vergeten Anchorman. Kevin Hart, iets minder lang actief op het witte doek, zullen de meeste van jullie wel kennen van een van zijn stand-up shows en/of de recent uitgekomen comedyfilm Ride Along. Individueel weten beide heren heel goed hoe ze een publiek aan het lachen moeten krijgen, de grote vraag is nu of ze het als on-screen duo ook voor mekaar krijgen!?

Review Get Hard van Wally

PLOT: De stinkend rijke zakenman James, gespeeld door Will Ferrell, word verdacht van, en veroordeelt voor, oplichting en fraude, hiervoor moet hij flink wat jaren de gevangenis in. Het grote probleem is, dat hij een gigantische angsthaas is die nog geen deuk in een pakje boter slaat.

Review Get Hard

Afgaand op het uiterlijk, van de door Kevin Hart gespeelde Darnell, gaat James er automatisch vanuit dat Darnell exact weet hoe het er in de gevangenis aan toe gaat. Al snel word Darnell door James ingehuurd, met als doel, door hem klaargestoomd te worden voor het harde leven achter de tralies. Darnell, die zelf nog nooit de binnenkant van een gevangenis heeft gezien, besluit de schijn als ex-convict op te houden en het spelletje mee te spelen.

Get Hard is een remake van de 2007 film Big Stan, van en met acteur Rob Schneider, alleen in een iets ander jasje gestoken. Beide acteurs geven precies de performance die je van ze kan verwachten, als je een beetje met hun werk bekend bent. De chemistry samen werkt best goed, maar helaas hadden niet alle grappen de impact die ik had gehoopt. Een enkele keer schoten ikzelf, en de rest van de filmbezoekers in de lach, maar momenten van stilte, na een flauwe grap kwamen helaas wat vaker voor.

[dil dil = 102585]

 

OORDEEL: Als fan van zowel Will Ferrell als Kevin Hart krijgt Get Hard, met wat genade, 3 van de 5 sterren. Ben je geen fan van 1 van de 2 comedianten, dan is Get Hard eentje voor jou om over te slaan.

Sterren rating voor Get Hard

 

 

 Reageer