Pruts Test: RAW Food In Een Flesje

De Prutsredactie werd verrast met een grote koeldoos vol met RAW Food. En de mannen van de redactie vonden het een goed idee, dat Irene, als enige vrouw van de redactie, het gezonde drankje zou gaan testen. Uzuma beloofd 100% pure kracht van de natuur. En dat past natuurlijk beter bij vrouwen?! Natuurlijk ben ik de beroerdste niet, misschien is Uzuma wel de makkelijkste manier om veel groente en fruit op deze fruit onvriendelijke redactie te nuttigen. Tijd voor een test.

 

Pruts Test: RAW Food In Een Flesje

Uzuma stopt meer dan 1 kilo groente en fruit in een klein flesje. Verder zijn er geen geur-, kleur- of smaakstoffen te vinden. Dit wordt niet zomaar gepureerd en doodgekookt, maar met het ultra hippe slow juice proces klaargemaakt. Zo zouden alle vitaminen en mineralen behouden blijven. Klinkt veelbelovend.

Pruts Test: RAW Food In Een Flesje

Het pakket dat op de Prutsredactie is bezorgd, is voorzien van een goed koelsysteem, de doos blijft zelfs drie dagen na de bezorging nog gekoeld, door de geïsoleerde doos met gel-koelelementen. Daar kan het niet aan liggen.

Pruts Test: RAW Food In Een Flesje

Je kan als Uzuma drinker kiezen uit vier programma’s; slim, steady, fit en detox. Mij lijkt het het best om de detox variant te kiezen, aangezien ik graag de gevolgen van een ongezond weekend feesten wil kwijt raken.

Pruts Test: RAW Food In Een Flesje

Vol goede moed begin ik dag 1 met dagprogramma. En al snel merk ik dat er snel een grote voorkeur is voor de smaken; Vibe met bleekselderij, rode biet en sinaasappel is echt het beste te doen. Op een dipje in de middag na, is het de eerste dag prima te doen.

Pruts Test: RAW Food In Een Flesje

Dag twee, laat al gauw merken dat de voorkeur voor de smaken moeilijk te onderdrukken is, als je weer een groene variant van het gezonde drankje met gember moet doorslikken. Deze Prutser houdt daar gewoon echt niet van. De rest van de dag teer ik op de andere smaken.

Dag drie, is de laatste dag dat ik het detox programma volg. Dan moet ik maar uitgedotext zijn. Erg moe of hongerig ben ik niet en ik voel me zeker gezonder dan het weekend ervoor. Maar na drie dagen vloeibaar voedsel is het ook wel weer welletjes met de testfase voor de enige vrouwelijke prutser. Het helpt ook niet mee dat de andere Prutsers al sinterklaas snoepgoed op de redactie hebben gelegd, waar ik ook op dag drie nog niet van mag snoepen.

Pruts Test: RAW Food In Een Flesje

Al met al ben ik dag vier, blij dat ik weer gewoon kan mee-eten op de redactie, al voel ik me zeker schoner dan de mede-prutsers Markie en Noepie. Uzuma geeft je een gezond gevoel (en laat je gelijk wat kilo’s kwijtraken). Die gelukkig ook weer afgelost mag worden met een warme maaltijd, die niet vloeibaar is. Conclusie; Uzuma is aan te raden voor iedereen die zich even gezond wil voelen. Hier kun je Uzuma bestellen.

Foto's: PrutsFM

 Reageer