Nieuwe The Walking Dead Trailer Seizoen 6

De Comic-Con San Diego is begonnen en zoals altijd worden er weer stapels met nieuwe trailers en games de wereld in geholpen. PrutsFM’s favoriete serie is ook weer goed vertegenwoordigd op het event. Zoals elk jaar is zo goed als de gehele cast aanwezig en liet AMC de nieuwste (lange) trailer van The Walking Dead zien.

In het nieuwe seizoen is Rick niet meer de über-groep leider, en vooral door de komst van Morgan wordt de grimmige kant van Rick steeds duidelijker. De groep lijkt zich in Alexandria te splijten, en moet het ook nog opnemen tegen een nieuwe vijand; the Wolves. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt -over 13 weken- op 11 oktober uitgezonden. En als we de roddels mogen geloven, duurt deze anderhalf uur en zullen er meer dan 600 Walkers te zien zijn. Tot die tijd kunnen we genieten van het nieuwe broertje van The Walking Dead: Fear the Walking Dead, die vanaf augustus te zien zal zijn.

Beelden: youtube.com | Foto's: screenrant.com

  4 reacties aan “Nieuwe The Walking Dead Trailer Seizoen 6”

 1.  

  Rick wordt gek!

 2.  

  ik heb momenteel alle seizoenen gezien en kan alleen maar zeggen dat seizoen 1 de beste was, dit omdat men nu blijft zeuren over over zichzelf en daardoor hun waarom en hoezo te uitgemolken wordt… er zit geen spanning meer in omdat men alleen nog maar met zichzelf bezig is en laten we eerlijk zijn als deze mensen in het echt dit zouden mee maken dan zouden ze het nog geen dag volhouden met al die vergissingen en domme (re)acties die ze doen…….het is een popcorn serie geworden die, zo serieus het begon, nu een sleur gaat en is eigenlijk is geworden……..dit is het niveau geworden als Falling skies en bones…helaas….

 3.  

  Denk dat we voor de actie naar The Walking Dead: Fear the Walking Dead moeten.

 4.  

  ik denk het ook..markie

 Reageer