Film releases deze maand

Je zit natuurlijk te wachten op Star Wars: The Last Jedi. Maar ho wacht! Er is nog veel meer moois! Ja heus, er is zelfs een Noorse film die je gezien moet hebben. Je verwacht het niet, maar naast Star Wars zit december boordevol nieuwe bioscoop releases die het bekijken meer dan waard zijn.

Wonderstruck: met de altijd geweldige Julianne Moore. De perfecte familie film voor tijdens de feestdagen. Over een jongen uit de jaren 70 en een doof meisje van nu, die opzoek gaan naar de connectie met elkaar. Klinkt vaag hè? Maar de trailer ziet er zo rond kerst rete gezellig uit. 7 december in de bioscoop.

 

Thelma: Niet schrikken, dit is dus in een andere taal. Noors om precies te zijn. Mocht je dat niet erg vinden en van bovennatuurlijke spannende films houden, dan heb je een gelukkie. Thelma krijgt onverwachte epileptische aanvallen waardoor ze erachter komt dat ze angstaanjagende, bovennatuurlijke krachten beschikt. Op een dag is Anja spoorloos verdwenen. Vanaf 7 december in de bioscoop.

 

Star Wars: The Last Jedi: Daar is tie dan hoor. Sommige kunnen niet wachten op Kerstmis, andere niet op de nieuwe Star Wars.  13 december in de bioscoop.

 

Ferdinand: You know? For kids. En iedereen die weigert om op te groeien. Over een grote stier met een klein hartje. 20 december in de bioscoop.

 

Jumanji: Welcome to the Jungle: Zou dit wat kunnen zijn? Wanneer je echt even helemaal niks aan je hoofd wil hebben dan ga je naar de nieuwe Jumanji. Aan de cast kan het niet liggen; Dwayne Johnson, Kevin Hart en Jack Black spelen mee. Vanaf 21 december in de bioscoop.

 

The Disaster Artist: Nou dit is er ééntje waar Markie op zit te wachten. Met een verschrikkelijke James Franco in de hoofdrol. Over een film die zo slecht was… dat ie beroemd werd. Briljant onderwerp natuurlijk. 21 december in de bioscoop.

 

Wonder Wheel: De nieuwe Woody Allen, en dan zijn we meteen nogal sceptisch natuurlijk. Want alles van Woody wordt door de iets oudere filmcritici standaard tot grote hoogte bejubeld. Nou, dat maken wij wel uit!!! De nieuwe Woody Allen zit zoals gewoonlijk boordevol gerespecteerde acteurs en acteurinnen. Kate Winslet, Jim Belushi, maar ook, en dat is verrassend, Justin Timberlake. Wonder Wheel gaat over vier met elkaar verstrengelde levens te midden van de drukte in een pretpark op Coney Island, New York in de jaren ’50. Vanaf 21 december in de bios coop. O sorry, vanaf 21 december in de betere bioscoop.

 

Molly’s Game: Over een professionele skiester die een high class pokerhostess wordt. Met Jessica Chastain als de the poker princess zelf. Molly’s Game is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Molly Bloom. 26 december in de bioscoop.

 

 Reageer