Gast Rent 42 Marathons Als Forrest Gump

Hier zie je Ewan Gordon. Hij besloot in 42 dagen 42 marathons te lopen verkleedt als Forrest Gump. Dat is de totale lengte van Groot Brittannië. En dat allemaal ter nagedachtenis van de 9-jaar oude Thomas Laurie. Het jochie overleed aan het Cokcayne Syndroom. Om geld op te halen voor meer onderzoek naar deze erfelijke ziekte begon Ewan te rennen.

 Altijd PrutsFM Gast Rent 42 Marathons Als Forrest Gump (2)

Gordon begon met rennen door een weddenschap met zijn vrienden. Forrest Gump rende in totaal 3 jaar, 2 maanden, 14 dagen en 16 uur in de film. Dat heeft Gorden niet gehaald, maar petje af hoor. Ik doe het hem niet na.

 

Gast Rent 42 Marathons Als Forrest Gump

Gordon liep zijn 42 marathons zonder enige blessure. Sterker nog, hij beweert in al die dagen geen blaartje gehad te hebben. We moeten hem maar op zijn lange baard geloven. Ewan Gordon heeft in totaal $14,000 bij elkaar gelopen. Dit geld gaat naar onderzoek voor het Cockayne Syndrome.

 

Gast Rent 42 Marathons Als Forrest Gump

Gorden vertelt: Like Forrest Gump, I run because I feel the need to and I will stop when my work is done, I will stop when they find a cure to Cockayne Syndrome, as yet there is no known cure.

 

Foto's: thechive

 Reageer