Gaat Toddlers & Tiaras Te Ver?

Persoonlijk vind ik dat tienjarige meisjes geen lippenstift moeten dragen, maar dat is Markie’s conservatieve mening. Bij de TLC reality-serie Toddlers & Tiaras gaan ze nog een stapje verder. De kinderen doen mee aan een schoonheidswedstrijd en moeten net doen of ze naakt zijn. Ze zijn niet echt bloot, maar met een stel roze veren teasen ze het publiek als een volleerd stripper. Wat denken jullie gaat dit een stapje te ver?

beelden: Liveleak.com

  5 reacties aan “Gaat Toddlers & Tiaras Te Ver?”

 1.  

  Belachelijk programma

 2.  

  Ziek, gewoon echt TE ziek voor woorden…

 3.  

  het was een kwestie van tijd denk ik,
  dit is het verlengde van de toch al zieke “miss” verkiezingen daar in amerika
  pedofilie is stafbaar….en dit neigt er toch naar dus ik vind die programma makers strafbaar en de ouders ook…zet ze maar uit de ouderlijke machtals ze hun kind zo uitbuiten voor een beetje faam of poen.

 4.  

  Drommels en nog eens drommels. Die verpeste koters horen op de leeftijd naar programma´s te kijken zo als met die rot acrobaat en die lelijke clown.

 5.  

  als ouder ben je toch gestoord als je toestaat dat een zeug als in het filmpje je dochter staat te trainen voor een sletterige toekomst die ouders zijn in staat het kind te verkopen denkt als ze maar een kroontje krijgen op een podium

 Reageer