Dit Zijn De Independence Day Winnaars...

Fijne vrienden, we zijn er uit hoor. Na een paar lange avonden vergaderen en een heisessie met de gehele Prutsredactie hebben we dan eindelijk vier winnaars gevonden die met alle geweldige Independence Day goodies naar huis gaan.

We hadden de vraag gesteld wat jij zou doen bij een buitenaardse invasie en dit waren wat ons betreft de grappigste of beste antwoorden van jullie:

Will Smithson kwam met het volgende antwoord en krijgt de bluray van Independence Day: Resurgence opgestuurd.

ik zou niet heel veel doen. ik zou een film of iets dergelijks gaan kijken zoals deadpool of zo, een kopje koffie pakken of een flesje bier en wachten tot het hele gebeuren voorbij is. buiten het feit om dat ik iets met computers kan zijn met competenties niet veel groter dan dat en zal ik geen grote impact hebben op het stoppen van de invasie

Oochie had dit antwoord en krijgt ook de bluray:

ze uitnodigen om Independence Day te komen kijken en laten zien wat er gebeurt als ze verkeerde bedoelingen hebben

Mary McDonalds krijgt een berg met goodies, dankzij dit antwoord:

Ik zou direct vragen of ze me mee willen nemen naar waar ze vandaan komen, omdat ik vind dat er al genoeg aliens rondlopen op deze planeet. Ik denk namelijk dat ik mij op een andere planeet meer thuis zou voelen. Oja, ik zou vragen of mijn hond dan ook mee mag, anders zit ik daar vast alleen.

En Jos krijgt ook een verzameling Independence Day goodies thuis, door dit antwoord:

Snel nog een keer Breaking Bad kijken voordat alle stroom uit valt!!!!!!!!

Deze vier prutsvrienden moeten dus even hun gegevens door mailen naar contact@prutsfm.nl en dan komen de prijzen zo snel mogelijk jullie kant op. Allemaal van harte gefeliciteerd!! En mocht je nou deze keer buiten de boot gevallen zijn, check dan regelmatig PrutsFM, want bij ons valt altijd wel wat moois te winnen.

Ook handig voor onze winnaars…de kleine lettertjes:

Winnaars zijn ook via de mail op de hoogte gesteld en  hebben een week om hun persoonsgegevens door te geven aan PrutsFM. Na het verstrijken van deze periode staat het ons vrij om de gewonnen prijs aan een ander en/of op een andere manier weg te geven. Na het verstrijken van deze termijn is het dus niet meer mogelijk om aanspraak te maken op de gewonnen prijs. Prijzen zullen verstuurd worden door een extern bedrijf (zoals bijvoorbeeld Post NL) en PrutsFM kan dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor niet bezorgde of beschadigde prijzen.

 Reageer