Deze 5 Films Moet Je Deze Maand Zien!

Waar Markie het meest naar uit kijkt deze maand is Inherent Vice, al heeft Wally met zijn review mij ook erg nieuwsgierig gemaakt naar Kingsman: The Secret Service. Op welke film zit jij deze maand te wachten? Zet maar bij de reacties, kan je een dvd van Fury winnen. Zet het trailertje er maar bij, is leuker voor iedereen.

Inherent Vice 5 februari in de bioscoop. Meer info hierrrrr

 

Night at the Museum: Secret of the Tomb 5 februari in de bioscoop. Review hierrrrrr

 

Kingsman: The Secret Service 12 februari in de bioscoop Review hierrrrr

 

Wild 26 februari in de bioscoop. Maar alleen omdat Resse Witherspoon hier topless in te bewonderen is. Dat zie je hierrrrrr

 

The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water nu in de bioscoop. Meer info hierrrr

 

Pas op! Hier beneden erg kleine lettertjes!

Na het sluiten van de actie op  maandag 16 februari 23.59 uur, wordt er een winnaar gekozen door de Pruts redactie. Met de winnaar wordt contact opgenomen, zodat we na het ontvangen van de juiste adres gegevens het pakket kunnen verzenden. Over de uitslag van de actie valt niet te corresponderen.

Beelden: youtube.com | Foto's: acrossthemargin.com

  8 reacties aan “Deze 5 Films Moet Je Deze Maand Zien!”

 1.  

  Ik kijk eerlijk gezegd wel uit naar de film “focus” met in de hoofdrol Will Smith. Ben best fan van de man. Hij staat altijd wel garant voor een vermakelijke film. Zelfs zijn missers zijn vermakelijk. Op After Earth na dan, daar kan ik em echt niet voor vergeven.

 2.  

  Zelf heb ik een redelijk hoge verwachting van The Woman in Black 2: Angel of Death.
  Deel 1 was een verrassende film, als je de marteling van middelmatige acteer werk gewend was van Harry potter ( Daniel Radcliffe) werd de film best goed, niet meteen overdreven maar toch een aantal spannende momenten.
  En kreeg het verhaal zelfs voor elkaar je min of meer te betrekken in de film.

  Nu ben ik dus vooral benieuwd of een andere cast het verhaal aantrekkelijker kan maken, zonder er weer een typerend deel 2 verhaal van te maken.

  Daarnaast wacht ik vooral op de film American Sniper, helaas pas op 5 maart uit.

 3.  

  @Bas

  Tering the woman in black was echt slechter dan slecht. De cliches spoten van het scherm af. Het was niks anders dan jump scare na jump scare na jump scare en ze waren niet eens effectief. Het verhaal sloeg helemaal nergens op en er klopte ook helemaal niks van. Nee sorry, echt een vreselijke film.

 4.  

  Kung Fury: een film die erin slaagt zich in vorm, inhoud en intentie te onderscheiden van andere esthetische cinematografie. Kort samengevat magnifiek!!!

 5.  

  @Jeroen

  Ik dacht bij mezelf waar the fuck heb jij het over!? Dus ik effe trailer kijken en HOLY SHIT wat ziet dat er vet uit! Die film moet ik zien! bedankt voor het attenderen.

 6.  

  Kon geen duidelijkheid krijgen over een releasedatum, vond dit op wikipedia.

  On September 17, 2014, Sandberg announced that Kung Fury will see an early 2015 release date.[7] On January 7, 2015, Sandberg announced on the film’s Twitter account that the project should be completed by late-February with a March release on YouTube for free

  GRATIS OP YOUTUBE!!
  alleen jammer genoeg geen februari release.

 7.  

  Check die Kung Fury trailer dan!

  http://youtu.be/72RqpItxd8M

  We hebben er hier op Pruts ook over bericht, wat ik helemaal vergeten was.

  https://prutsfm.nl/prutsfm/?s=kung+fury&searchsubmit=

  Dank voor de herinnering!

 8.  

  https://www.youtube.com/watch?v=z4nJX8snP4s
  wil net als die vrouwen ook wel keer van me bioscoop stoel glijden haha

 Reageer