De Winnaars Zijn Bekend!

De winnaars van PrutsFM’s ongemakkelijke verhalen wedstrijd zijn bekend! Het was nog best moeilijk tussen al het ongemakkelijks de vier gênantste situaties te kiezen. Oproep aan de winnaars: stuur even een mailtje naar contact@prutsfm.nl met je adresgegevens en we sturen het prijzenpakket zo snel mogelijk naar je toe.

En de winnaars zijn…tromgeroffel…tromgeroffel…harde pauken….

Peentje

Ik was eens op een feestje. Daar zag ik iemand voor de eerste keer en ik zei tegen hem: “Dude.. ben je stoned, ofzo?”. Hij keek mij geïrriteerd aan en zei: “Nee man, ik heb een lui oog”. En dat bleek inderdaad zo te zijn.

Flats

Ik wilde ooit eens met een maatje van mij een grap uithalen bij iemand uit de straat. We hadden het glorieuze idee verzonnen om zoveel mogelijk tuinkabouters en andere nutteloze tuin attributen te verzamelen en dat vervolgens allemaal in de tuin te dumpen van die bewuste straatbewoner. En dat allemaal om 03:00 snachts. Na lang verzamelen en 2 tassen vol te hebben gestouwd, waren we eindelijk bereid de tuin vol te zetten. Wellicht dat iemand ons had spot waarna hij of zij de politie had gebeld. We werden aangehouden en meegenomen. We moesten 12 uur zitten en daarna kregen we een ‘verhoor’. De beste agent wist niets anders dan dat we waren opgepakt voor ‘diefstal’. Uiteraard werden wij apart verhoord en hebben beide nog nooit een agent zo hard zien lachen om ons verhaal. De beste man vond het prachtig, maar kregen alsnog een strafblad voor ‘diefstal’. Wat waren wij toch rebelse jochies.

Jo

Een tijdje geleden was ik op zoek naar een nieuwe bank. Ik had even niet genoeg geld om er een te kopen, maar kende een stel dat van hun bank afwilde. Ik had een busje geregeld om het te vervoeren en ging vol goede moed de bank ophalen. Na daar wat gedronken te hebben en de bank ingeladen te hebben, was het tijd om naar huis te gaan. Ik zet het busje in z’n achteruit en rij zo een lantaarnpaal omver! Dat geintje kostte me uiteindelijk meer dan de bank zou hebben gekost en vond het bijzonder genant!

Maikel

Ik was eens op een feestje in een café in Utrecht waar lekker doorgedronken werd. Iedereen werd natuurlijk een beetje aangeschoten en op een gegeven moment liep het er op uit dat iemand bier over me heen morstte. In een opwelling gooide ik een chocomel die ik op tafel zag staan naar die persoon toe en toen diegene bukte, stond daar een mevrouw achter met compleet witte kleding aan die op het punt stond om naar een theatervoorstelling te gaan. Ze zat natuurlijk compleet onder en ik schaamde me echt kapot. Ik heb me zelden zo ongemakkelijk gevoeld.

foto: mediawijzer.net /  mostphotos.com

 Reageer