De Leukste Sites Voor Geboortekaartjes

Een geboortekaartje uitzoeken is hele klus! Het internet staat vol met duizenden kaartjes in verschillende stijlen en wij snappen het daarom ook heel goed als je door de bomen het bos niet meer ziet. Om je een handje te helpen schakelden we de hulp in van Daphne, werkzaam in de geboortekaartjesbranche. Zij licht een aantal toffe sites uit, waar jij gegarandeerd je pareltje gaat vinden.

De Leukste Sites Voor Geboortekaartjes

Hippe Geboortekaartjes

Op Hippe Geboortekaartjes vind je duizenden geboortekaartjes van veel verschillende designers. Klassieke, stoere en lieve kaartjes wisselen kaartjes met de nieuwste trends af. Zo is er voor ieder wat wils! Wil je het lettertype wat sierlijker of wil je de achtergrond toch een andere kleur? Dit pas je heel makkelijk aan in de editor. Je kunt in deze editor ook een geheel nieuw en persoonlijk geboortekaartje ontwerpen. Zo verras je je familie en vrienden met een uniek kaartje. Handig: je kunt de geboortekaartjes direct verzenden vanaf de website, zo hoef je thuis niet nog alle kaartjes zelf te versturen.

De Leukste Sites Voor Geboortekaartjes

Hierbenik

Hierbenik is een toffe geboortekaartjessite waar je geboortekaartjes kunt scoren voor een fijne prijs. Ontwerpers zijn achter de schermen druk bezig om de nieuwste geboortekaartjes te ontwerpen, zodat de collectie steeds up to date blijft. Op de website kun je uit meer dan 20 verschillende kleuren enveloppen kiezen om het geboortekaartje de complete look mee te geven. Wil je je kaartje in het echt bewonderen, voordat je de bestelling plaatst? Voor maar 1 euro krijg je het kaartje thuis door de bus om te zien of er nog aanpassingen nodig zijn. Pas het kaartje waar nodig nog aan en zet het klaar in jouw persoonlijke account. Na de bevalling hoef je alleen nog de naam, tijd, lengte en het gewicht te veranderen, waarna je zonder zorgen de geboortekaartjes kunt bestellen.

De Leukste Sites Voor Geboortekaartjes

hipDesign

Geboortekaartjes van A tot Z vind je op hipDesign. Kies je favoriete kaartje uit, pas het gemakkelijk aan naar jouw wensen, kies een papiersoort en kies als laatste de juiste kleur envelop. Om het geheel helemaal af te maken kun je sluitzegels en adreslabels op maat laten maken door vaardige designers. Wil je een uniek kaartje, maar is het te hoog gegrepen om het helemaal zelf te ontwerpen? Ga samen met één van de designers aan de slag om je eigen kaartje ontwerpen! Zo geef je het geboortekaartje een persoonlijke draai mee en kun je een uniek kaartje sturen naar al je geliefden.

 

 Reageer