Ben Jij Een Deadpool Winnaar?

We doen dan wel niet mee aan het EK, maar dat wil niet zeggen dat er deze zomer niks te winnen valt. Zo hadden wij onze mega Deadpool winactie waarbij mooie prijzen te winnen vielen. En wie zijn dan de prutsvriendjes die er met de buit vandoor gaan?

Wij vroegen jullie om eens lekker grofgebekt te doen en daar zijn de volgende twee winnaars uit gekomen.

Aap tromgeroffel

De BluRay gaat naar LieverNietSchelden met het volgende antwoord:

Rob Geus, bloedhond, bipsbaviaan, bilspiermusketier, zoogdierpijper, oesterkut, oorwurmneuker, kaaskop, kontkruimel, oelewapper, eekhoornneuker, emmerkut, eikeltumor, placentalikker, reptielengezicht, rimpelkut, aambeienbeffer, anuspiraat, anuspiloot, afgelikteboterham, afgestudeerdemierenpijper, abortuskind, mierenneuker, motherfucker, mismaaksel, lijkenneuker, longlijer, luizenbol, slettekop, sluitspiergezicht, uit de baarmoeder gerukte kippenneuker, pikzuiger, potverdorie, Peter R de Vries, pannekoek, clubkut, afgekloven hamsterkut, anusontkalker en onderontwikkelde zeekomkommer

En het T-Shirt gaat naar Jos met het volgende antwoord:

Ik zal me met me vieze vuile dikke smerige ranzige ongewassen stinkende en zoals jullie zeggen vette lijf wel in dat shirt persen en als dat niet lukt moet het alsnog wel mogelijk zijn om met me vette lijf de bluray te kunnen bekijken.

Maar dat is natuurlijk niet alles, want ook op onze facebookpagina geven we nog Deadpool prijzen weg. Dus als je ook daar mee hebt gedaan aan de like & win actie moet je even snel gaan kijken of je daar misschien in de prijzen gevallen bent.

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Winnaars zijn ook via de mail op de hoogte gesteld en hebben een week om hun persoonsgegevens door te geven aan PrutsFM. Na het verstrijken van deze periode staat het ons vrij om de gewonnen prijs aan een ander en/of op een andere manier weg te geven. Na het verstrijken van deze termijn is het dus niet meer mogelijk om aanspraak te maken op de gewonnen prijs. Prijzen zullen verstuurd worden door een extern bedrijf (zoals bijvoorbeeld Post NL) en PrutsFM kan dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor niet bezorgde of beschadigde prijzen.

 Reageer