Songfestival Inzending Van Montenegro

De Eurovisie Songfestival inzending van Montenegro is dit jaar het opvallendste liedje onder de deelnemende landen. Het nummer is van de rappers Who See en heet  Igranka. De videoclip heeft echt alles in zich om je te vermaken, ga er maar even lekker voor zitten, daar komt tie dan: Vrouwen in bikini, een Breaking Bad persiflage, grote borsten, gouden boormachines, vuurspuwend gereedschap, een bitchfight, blote mannen, een kooigevecht, meerdere Ninja’s, een dansende schaars geklede dame, bubbling billen, cheerleaders en een uitzinnig publiek. Als ze dit allemaal op het podium weten te krijgen, dan gaan ze glansrijk het Songfestival  in Zweden winnen.

Beelden: youtube.com

  4 reacties aan “Songfestival Inzending Van Montenegro”

 1.  

  Anouk …Eat my dust!…..

 2.  

  Dit is wellicht waardeloos, maar aangezien nederland geen punten ooit nog van Turkije krijgt en het hele Oostblok Turkije volgt zullen wij nooit van zijn levensdagen hoger dan deze bagger eindigen.

 3.  

  het westen heeft jaren lang de punten gegeven aan bagger van het westen en de laatste jaren is de wereld omgekeerd, het Oostblok enz.. doet nu het zelfde… tja als je dat niet kunt hebben moet je niet mee doen, anders huilie, huilie…

 4.  

  Nummer van anouk is ook bagger dus aan elkaar gewaagd

 Reageer