Review: Is Zoolander 2 Om Te Lachen?

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzoolander 2 is het slaapverwekkende saaie vervolg op het superieurdere origineel Zoolander. Het origineel dateert alweer uit 2001, waardoor in mijn ogen deze sequel grofweg 12 misschien zelfs wel 13 jaar te laat is. Hoogstwaarschijnlijk zat ook zo’n beetje niemand op een vervolg van Zoolander te wachten, maar Hollywood is inmiddels volledig door haar ideeën heen, dus fuck jullie! denkt Hollywood, hier is Zoolander 2!

 Review: Is Zoolander 2 Om Te Lachen?

Wederom regisseert Ben Stiller zichzelf en Owen Wilson als de twee supermodellen Zoolander en Hansel. Een klein gedeelte van de oude cast, zoals bijvoorbeeld Will Ferrell maakt een terugkeer en de film is verder overladen met celebrity cameo’s als die van bijvoorbeeld, Ariana Grande en Justin Bieber. De laatste van de 2 genoemden is trouwens degene die het verhaal van de film zijn kickstart geeft.

Trailer Zoolander 2

 

Ik krijg bij Zoolander 2 een beetje hetzelfde gevoel als wat ik kreeg bij de sequel van Dumb and Dumber, een sequel waar net als bij Zoolander 2, niemand om heeft gevraagd, of op zat te wachten. Een gevoel alsof de hoofdrolspelers hun gevoel voor comedie een beetje zijn verloren, Jim Carey heeft nog als excuus dat hij een flink aantal jaren afwezig was geweest uit de comedy wereld, waarin acteur Ben Stiller eigenlijk niks anders doet met zijn carrière dus wat is zijn excuus? 

[dil dil = 110726]

Alle grappen vlogen langs me heen en de meeste humor was verre van origineel. Het bestond grotendeels uit, laten zien hoe dom Hansel en Zoolander zijn, maar ditmaal gewoon een stuk minder komisch en gewoon veel te dik erbovenop gelegd. Als groot fan van Will Ferrell en zijn humor vind ik het ook jammer te moeten zeggen, dat zelfs zijn bijdrage aan deze film weinig heeft kunnen redden aan iets wat vanaf het begin, in mijn ogen, gedoemd was te mislukken.

Review: Is Zoolander 2 Om Te Lachen?

Persoonlijk heb ik niet één keer hardop kunnen lachen om de flauwe grappen uit deze film en heb ik eerlijk waar keihard me best moeten doen me ogen open te houden. Zoolander 2 krijgt van mij 2 sterren en ik hoop nooit een Zooland3r te krijgen te zien! Get it!?

Review: Is Zoolander 2 Om Te Lachen?

 

 Reageer