PrutsFM Geeft Een Filmprijzenpakket Weg!

We mogen weer wat weggeven! De rauwe Amerikaanse film, Joe, met Nicolas Cage, draait vanaf 12 juni in de bioscoop, en daarom geven we een Joe prijzenpakket weg. Hierin zitten vrijkaarten voor de film, een DVD van de film MUD, en een DVD van de film Leaving Las Vegas. Wat je moet doen om te winnen? Meld jou favoriete Nicolas Cage film, en we verloten het prijzenpakket onder de reacties.

 

 

Joe_Poster_70x100.indd

 Ex-gedetineerde Joe (Nicolage Cage) heeft in het ruige Texas, de leiding over een groep mannen die gezonde bomen vergiftigt. Een leven vol geweld, drank en betaalde liefde. Op een dag meldt de 15- jarige Gary (Tye Sheridan) zich bij hem, op zoek naar werk. Afkomstig uit een verknipt gezin met een gewelddadige vader, hoopt hij door hard werken aan zijn uitzichtloze bestaan te kunnen ontsnappen. Voor Gary is Joe de held en de uitweg die hij zoekt. Joe herkent zichzelf in de jongen en probeert hem te behoeden voor de misstappen die hij zelf maakte.

Copyrights // Copyright: Cinéart Nederland

Facebooksite Cinéart Nederland

 

Kleine lettertjes: Na het sluiten van de actie op  dinsdag 10 juni om 23.59 uur, wordt er een winnaar gekozen door de Pruts redactie. Met de winnaar wordt contact opgenomen, zodat we na het ontvangen van de juiste adres gegevens het pakket kunnen verzenden.  Over de uitslag van de actie valt niet te corresponderen.
Beelden: youtube.com | Foto's: Cinéart Nederland

  14 reacties aan “PrutsFM Geeft Een Filmprijzenpakket Weg!”

 1.  

  tja. eigenlijk is elke film met deze acteur goed,
  zit te twijfelen tussen the rock en national treasure…
  wereld van verschil, dan toch maar
  The ROCK!!!

 2.  

  Lord of War

 3.  

  face off !!

 4.  

  The Rock

 5.  

  Gone in 60 seconds!!!

 6.  

  The Wicker Man

 7.  

  Ik heb al een paar van mijn opties voorbij zien komen bij anderen. Gone in 60 seconds, Lord of War. Maar mijn nummer 1 is, ook al heeft hij de hoofdrol dan niet, Kick-Ass!

 8.  

  Mensen mensen mensen……

  Nic Cage zijn beste film is zonder twijfel ”Bad Lieutenant”!! Veel mensen hebben die film niet gezien of sterker nog hebben er zelfs nog nooit van gehoord.
  De film komt uit 2009 en met die performance laat hij zien dat hij gewoon toch echt tot de top behoort van Hollywood ondanks alle andere shit films die hij weleens uitbrengt.

  Als je die film niet hebt gezien ZEKER EFFE CHECKEN!

 9.  

  gone in 60 seconds

 10.  

  Ik denk dat ik The Rock toch wel de beste vind. Ook al was Con Air ook een hele goeie!

 11.  

  leuk zo een wedstrijd 😉

 12.  

  Yep, alleen jammer dat wij niet mee mogen doen.

 13.  

  bedoelde meer dat de winnaar zoals in de kleine lettertjes staat op dinsdag 10 juni werd getrokken 😛
  is maar 5 dagen geleden 😉

 14.  

  Aha! Dat was sarcasme. Zou ik toch moeten herkennen. Maar je hebt helemaal gelijk. We gaan zo een winnaar trekken.

 Reageer