Kalf Los Gelaten Als Prooi Voor Leeuw

Kom er maar in Marianne Thieme, want dit kan echt niet! We kunnen niet precies achterhalen waar dit precies is, het zou Zuid-Afrika kunnen zijn. Er wordt een jong kalfje los gelaten zodat toeristen kunnen zien hoe een leeuw deze oppeuzelt. Wat er dan gebeurt is echt ongelooflijk.

Beelden: youtube.com

  3 reacties aan “Kalf Los Gelaten Als Prooi Voor Leeuw”

 1.  

  Je bent werkelijk waar hartstikke ziek als je dit leuk vermaak vind.
  Het is geweldig om te zien hoe dat de leeuwin hier op inspeelt.
  Maar de mensen op de jeep die dit geweldig vinden, mogen ze aan de meeste erge ziektes met veel pijn sterven.

  Ik vind dit echt een extreem zieke vorm van entertainment.

 2.  

  Tering he Bas! Overdrijven is ook een vak!
  Als het echt klopt dat het kalf word losgelaten dan zou dat moeten betekenen dat de leeuwen op een reservaat zitten, zodat ze beschermd zijn tegen jagers en stropers lijkt mij…

  Plus het is gewoon de natuur hoor, leeuwen eten nou eenmaal kalfjes en herten en weet ik veel wat nog meer allemaal, en ze staan er ook nog eens om bekend dat ze altijd de kleintjes of de zieke pakken omdat die het minste weerstand bieden en mogelijk niet goed kunnen weg komen.

  Dit zijn nog steeds wilde beesten waar we over praten en je kan wel een lekker groot stuk ossehaas naar ze toe gooien, maar dit is geen Artis.

  Op kanalen als Animal Planet, discovery en national geographic om er maar een paar te noemen zijn er dagelijk documentaires te zien over leeuwen tijgers en andere wilde dieren die jagen en voeren.

  Het is niet perse ENTERTAINMENT zoals hoe jij et laat overkomen het is gewoon de dagelijkse gang van zaken op moeder aarde.

 3.  

  Ik ben het eens met Bas.
  Aan de hoogste boom deze toeschouwers die dit leuk vinden.
  Smakeloos dit.
  Om te kotsen.
  En ja, ik weet dat dit de natuur is, maar je gaat niet als vermaak voor toeristen dit soort dingen in scene zetten.

 Reageer