Even Een Lans Breken Voor Trixy Whitley

Zangeres Trixy Whitley ging gisteren finaal de mist in tijdens haar optreden bij de Wereld Draait Door. Ik vond het zelfs een beetje zielig, maar dat komt omdat ik alle Belgische meisjes per definitie lief vind en ze alle geluk van de wereld gun. Trixy deed het liedje Breathe You in My Dreams en dat ging niet zo als het bedoeld is. Matthijs van Nieuwkerk heeft beloofd, dat ze volgende week terug mag komen om het goed te maken. En daar houden we hem aan.

Trixy Whitley bij de Wereld Draait Door

Trixy Whitley met Breathe You in My Dreams, hoe het bedoeld is.

Trixy Whitley - Breathe You in My Dreams

 • Knaller! (93%,)
 • Tegenvaller! (7%,)
Laden ... Laden ...
Beelden: youtube.com / dewerelddraaitdoor.vara.nl

  3 reacties aan “Even Een Lans Breken Voor Trixy Whitley”

 1.  

  Ook al ging ze de mist in, je kon horen dat ze een verdomd goeie zangeres is, dus we zullen nog veel van haar horen.
  Zijn er trouwens meer mensen die het vreemd vinden dat artiesten maar één minuutje mogen optreden, omdat kijkers anders wegzappen, maar dat er wel ruim een kwartier geouwehoerd mag worden over een saai boek, schilderij of ander saai onderwerp?
  Waarom artiesten niet gewoon hun hele nummer laten spelen?

 2.  

  Zo werkt het in Hilversum een beetje, er is dan een onderzoek waarin is aangetoond dat mensen wegzappen na 1 minuutje muziek en daar luisteren de programmamakers dan braaf na. Het geinige is wel, dat ze bij de DWDD daarna dan uitgebreid een avondvullende muziek avond gaan zitten promoten. Je mag schijnbaar wel langer dan een minuut over muziek praten.

 3.  

  Ik zap juist weg bij die vreselijk Joost Zwagerman enz met hun saaie verhalen.

 Reageer